Reacties op YouTube filmpje ‘Overstappen van Angst naar Vertrouwen’

De volgende reacties kwamen binnen. De meest recente staan bovenaan

 • Wat een goede uitleg en leerzaam. Dank je. (B.K.)
 • Prachtig! (E.v.R.)
 • Dank je voor dit filmpje. Ik heb het gebruikt bij een les, sociaal emotionele vaardigheden, met het onderwerp, ‘vertrouwen’. (L)
 • Wat een mooie, informatieve en bemoedigende video over Angst. Is deze video ook in het Engels? (E.)
 • Helder filmpje. Ik heb het gedeeld met mijn familie. Het is al heel veel bekeken. Er is dus behoefte aan. Ik denk dat veel mensen er iets aan zullen hebben. (T.v.E./L.B.)
 • Wat doe je dit weer geweldig, zo rustig, zo mooi. Dankjewel. Het zet ook aan tot nadenken over je eigen angsten en zodoende was het direct al gesprekstof voor mijn man en mij. Ik heb het boekje ook besteld. Dan kan ik het laten zien aan het hospice waar ik als vrijwilliger werk. (F.T.)
 • Ik heb je filmpje een aantal keren afgespeeld om in te laten zakken. Wat mooi, duidelijk, beeldend. Vooral dat je het zo beeldend overbrengt, vind ik erg fijn. Ik kan me goed indenken dat mensen hier zeer positief op reageren en het hun helpt. Ook mijn dochter vindt dit mooi en duidelijk. Het opent het gesprek tussen haar en mij. Daarmee is dit dus ook een mooie opstap. Dank je, het staat op mijn scherm en af en toe kijk ik er graag weer naar, het doet mij goed. (M.vdS.)
 • Hoe makkelijk en begrijpelijk is dit uitgelegd – dank om dit te posten…. (M.U.)
 • Wat mooi , fijn dat het zo duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd, hier zullen heel veel mensen wat aan hebben. (T.R-B)
 • Mooi en helder filmpje om met angst om te kunnen gaan en de weg van vrijheid en rust op te kunnen gaan. (J.B.)
 • Het filmpje is erg professioneel, instructief en duidelijk, mijn complimenten! (M.O)
 • Wat een fijn filmpje. Brengt je in korte tijd weer even terug naar de essentie van omgaan met gedachten :-). Hij staat al in mijn favorietenlijst  om regelmatig weer even terug te luisteren. Fijn dat jullie dit doen Eveline Tromp en Van Engelen Stichting! Alle goeds gewenst ! (J.W.)
 • Wat een super filmpje! (M.L.B.)
 • Heel mooi filmpje. In brede zin toepasbaar! (D.H.)
 • Wat een prachtig filmpje. Ook heerlijk om even te genieten van de prachtige klassieke muziek op de achtergrond. Wij delen dit filmpje binnenkort met al onze vrijwilligers. (M.G.)
 • Wat een mooi filmpje. En wat fijn ingesproken, mooie muziek, mooie stem. Ik ga het delen via LinkedIN en mijn Facebookpagina’s. Ik zal het ook gebruiken bij de groep die ik nu aan het coachen ben, waar dit onderwerp behoorlijk aandacht nodig heeft. (I.G.)
 • Echt enorm bruikbaar op school vind ik. Ik ga zeker de zorgcoördinator op de hoogte stellen. Zij kan dit school-breed inzetten voor bepaalde leerlingen denk ik. En zelf kan ik het ook gebruiken in mijn eigen klassen. Fijn dat het schema ook te downloaden is. (L.M.V.)
 • Wow wat een mooi filmpje. Klasse!! (J.vdM.)