Angstige, destructieve of sombere gedachtepatronen kunnen ons gevangen zetten. We vergeten daarbij vaak dat deze gedachtestromen doorbroken kunnen worden. Als we in een crisis of stressperiode te maken hebben met de negativiteit van deze patronen, willen we niets liever dan onszelf ervan bevrijden. Maar vaak zijn we de mogelijkheden die we daartoe in huis hebben op zulke momenten helaas vergeten.

Voor iedereen die (in)direct met ziekte te maken heeft is het behulpzaam om te leren zijn gedachten om te buigen. Mensen met levensbedreigende ziekten, maar ook hun partners, kinderen, ouders of vrienden hebben in deze periode last van angstige, verdrietige of sombere gedachten die ondermijnen en verzwakken. Dit boekje kan helpen bij het omgaan daarmee en het veranderen ervan.  Jarenlange ervaring met wat mensen helpt, staat nu kort en bondig op papier.

Het boekje “Overheersende gedachten aan de kant” wil deze innerlijke mogelijkheden opnieuw in herinnering brengen.  Het is geschreven op basis van jarenlange ervaringen met ernstig zieke mensen en hun naasten. Het is een middel gebleken waardoor op eenvoudige wijze inzicht verkregen kan worden in het proces van het denken.

[two_third]

Bestel het boek Handreikingen hier voor jezelf of iemand anders. De prijs is 5,- euro, exclusief 2,50 euro verzendkosten. Stuur een mail met uw adres, dan stuur ik het boek met een factuur aan u toe.

[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]